Flyttransport för privatpersoner och företag

Äger du ett företag som ska byta lokaler? Eller är det kanske dags för ett nytt hem?

Tidigare Veolia Transport och nuvarande Transdev sysslar med många typer av transporter, som flygbussar, båtbussar och snälltåg. Men för en enkel och smidig flytt kan vi tipsa om andra firmor som erbjuder olika typer av företags- och bohagsflytt.

Från Malmö i söder till Umeå i norr!

Guldhedens Flyttexpress AB - Göteborg

Guldhedens Flyttexpress erbjuder dig i Göteborgsområdet alltifrån flyttstädning till magasinering. Du kan även hyra någon av deras flyttbilar och göra jobbet själv. Flyttfirman har funnits sedan 1946 och är auktoriserad transportör hos SMF.
Besök deras hemsida och begär en offert!

Telefon: 031 16 44 42

Mail: info@guldhedensflytt.se

Hemsida: http://www.guldhedensflytt.se/ 

 

Flyttbolaget - Stockholm

För flytthjälp i huvudstaden rekommenderar vi Flyttbolaget Stockholm. De skräddarsyr sina tjänster efter dig och dina flyttbehov, och hjälper till med kontorsflytt, bohagsflytt, flyttstädning samt packning och emballering innan flytt. Flyttbolaget är ett av rekommenderat företag av reco.se år 2016 och 2017.

Telefon: 08 30 10 60

Mail: info@flyttbolagetstockholm.se

Hemsida: http://www.flyttbolagetstockholm.se/ 

Umeå Stadsbud - Umeå

Umeå Stadsbud är flyttfirman som sedan starten på 1930-talet stått för professionalitet och kvalitet. Firman är ett av Norrlands största och medlemmar i Svenska Flyttföretagareförbundet. De är även kvalitets- och miljöcertifierade och kan erbjuda er som ska flytta i Umeå med omnejd alla flyttrelaterade tjänster.

Telefon: 090 14 61 80

Mail: info@umeastadsbud.se

Hemsida: http://www.umeastadsbud.se/

Kontakta oss

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Vid frågor

Kontakta gärna oss vid frågor.