Flyttransport För privatpersoner och företag

Äger du ett företag som ska byta lokaler? Eller är det kanske dags för ett nytt hem?
Tidigare Veolia Transport och nuvarande Transdev sysslar med många typer av transporter som flygbussar, båtbussar och snälltåg. Men för en enkel och smidig flytt kan vi tipsa om andra firmor som erbjuder olika typer av företags- och bohagsflytt.

Hitta flyttfirma

Är du på jakt efter ett flyttföretag som kan hjälpa dig med flyttransport? Vi tipsar om företag som kan hjälpa dig med flera flyttjänster.

Guldhedens Flyttexpress AB - Göteborg

Guldhedens Flyttexpress AB erbjuder dig i Göteborgsområdet alltifrån flyttstädning till magasinering. Du kan även hyra någon av deras flyttbilar och göra jobbet själv. Flyttfirman har funnits sedan 1946 och är en auktoriserad transportör hos SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund. Besök deras hemsida och begär en offert!

Flyttbolaget - Stockholm


För flytthjälp i huvudstaden rekommenderar vi Flyttbolaget Stockholm. De skräddarsyr sina tjänster efter dig och dina flyttbehov och hjälper till med kontorsflytt, bohagsflytt, flyttstädning samt packning och emballering innan flytt. Flyttbolaget är ett av de företag som reco.se rekommenderade år 2016 och 2017 när det gäller flytt privat.

Umeå Stadsbud - Umeå


Umeå Stadsbud är flyttfirman som sedan starten på 1930-talet stått för professionalitet och kvalitet. Firman är ett av Norrlands största och är medlemmar i Svenska Flyttföretagareförbundet. De är även kvalitets- och miljöcertifierade och kan erbjuda er som ska flytta i Umeå med omnejd alla flyttrelaterade tjänster.Behöver du hjälpmedel inför flytt?

Om du väljer att flytta själv kan det vara bra att ta användning av hjälpmedel för att skydda dig från skador vid flytten. Läs mer på vår sida om rekommenderade hjälpmedel.