Sök lediga Transportjobb

Vill du jobba inom transport och logistik?

Logistik och transport är en yrkesgrupp som är i ständigt behov av nya medarbetare. Kanske är du en av dem? Här har vi listat några av de största jobbsajterna för transportyrken. Vi guidar dig till var du kan hitta annonsen som intresserar dig, tips på hur du ska skriva ihop en proffsig ansökan med CV och personligt brev och förbereda dig inför jobbintervjun. Hitta ditt drömjobb inom transport idag!

Lediga jobb inom transport/logistik

Om du letar efter lediga jobb inom transport och logistik finns det flera sidor som har den inriktningen. Om du har ett intresse för transportarbete kan du hitta mängder med olika yrken du kan söka dig till.

Transport - jobb du kan söka

Här är några exempel på några yrken inom transportarbete som du kan söka dig till:

  • Flyttarbetare
  • Lastbilschaufför
  • Taxiförare, läs mer om Taxijobb.
  • Trafikledare
  • Tågsamordnare

Om du vill hitta några av dessa eller fler yrken inom transport rekommenderar vi någon av sidorna nedan. De har jobb över hela Sverige samlat på ett och samma ställe och du kan filtrera på dina önskemål kring exempelvis heltids- eller deltidstjänster.

Tips inför jobbsökandet

När du ska ansöka om ett nytt jobb kommer du behöva göra olika dokument som kallas för ansökningshandlingar. De skickar du in till det företag som har annonsen ute. Det finns mängder med tips på nätet om hur du ska tänka när du ska formulera dig till varför du är en bra kandidat till en tjänst, men vi rekommenderar att du kollar in nedan sidor för inspiration. Det du bör ha förberett som ansökningshandlingar är;

  • Personligt brev. Här ska du i en flytande text beskriva varför du passar för den lediga tjänsten.
  • CV. Är ett separat dokument där du listar tidigare erfarenheter, förmågor och egenskaper som kan gynna tjänsten.
  • Förberedelser jobbintervju. Utöver dokumenten kan det vara bra att få tips från experter på vad du ska fokusera på när du kommer till en jobbintervju som är nästa steg i ansökningsprocessen.